085 - 4892040

Loonadministratie aanleggen

Loonadministratie uitbestedenPersoneel & Salaris Nederland verzorgt de gehele loonadministratie voor uw bedrijf. Het doen van de loonadministratie is voor veel ondernemers een tijdrovende bezigheid die ook nog eens nauwkeurig en op tijd moet plaatsvinden. Een foutieve loonstrook levert uw medewerkers onnodig veel irritatie op en gaat ten koste van de arbeidsproductiviteit. Het te laat doen van aangifte loonheffing leidt weer tot boetes van de belastingdienst die kunnen oplopen tot maximaal € 4537. Het zelf doen van de loodadministratie gaat zo in eens geld kosten in plaats besparen.

Loonadministratie uitbesteden

Onze salarisadministrateurs verzorgen voor u de gehele salarisadministratie. Met het verzorgen van de gehele loonadministratie kunt u onder andere denken aan:

Loonadministratie aanleggen

Als werkgever bent bent u verplicht bepaalde gegevens over werknemers en loonbetalingen op een toegankelijke manier te administreren, zodat wij de belastingdienst deze kan controleren. Voor een aantal regelingen gelden bijzondere administratieve verplichtingen voor uw loonadministratie. Ook gelden er bewaartermijnen en kan de belastingdienst een controle bij u instellen. Wij zorgen ervoor dat uw loonadministratie aan alle verplichtingen voldoet.

1 aanspreekpunt voor uw loonadministratie

Voor alle vragen van u zelf, de belastingdienst, uw verzekeraar of uw medewerkers heeft u voortaan nog maar 1 aanspreekpunt op de loonadministratie. Gemakkelijk en duidelijk zodat de administratieve rompslomp van de loonadministratie voor geen enkele afleiding meer zorgt en u met een gerust hart kunt ondernemen.

Vrijblijvende offerte loonadministratie

Belt u 085 – 4892040 voor een vrijblijvende offerte voor de loonadministratie. Voor een vast laag bedrag per medewerker bent u van alle personeels sores af.