085 - 4892040

Over PSN

Personeel & Salaris Nederland (PSN) is een kleine en professionele onderneming met een toegewijd team op het gebied van salarisadministratie. Eigenaar en commercieel directeur Renout Martens is door de wol geverfd op het vlak van personeelsdiensten en was 1 van de eerste ondernemers op het gebied van payrolling. Nog is Paystream een belangrijke speler op de markt van payroll voor het MKB en Freelancers. In 2011 is in het verlengde van Paystream het bedrijf PSN opgericht waarin duidelijk de focus is gelegd op het voeren van personeelsadministraties.

Uw personeel verdient persoonlijke aandacht

PSN onderscheidt zich door persoonlijke aandacht, op de klant toegespits en altijd in acht houdend dat het de werknemers zijn die ons bestaansrecht geven. Open en eerlijk bieden wij ons diensten aan en proberen elke dag de toegevoegde waarde aan de klant en werknemer te rechtvaardigen.

Geïnteresseerd?

Wanneer u geintresseerd bent in één of meer van onze diensten, het bedrijf of iets anders, neem dan gerust contact op een afspraak te maken. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe ondernemers te leren kennen en misschien wel te mogen adviseren op ons vakgebied. Vul hier het contact formulier in om een afspraak te maken of bel met PSN op 085 – 4892040.